Wat maakt micellf uniek

Alles in ons lichaam bestaat uit energie. Einstein is bekend geworden met zijn formule E = mc2. Deze formule houdt in dat energie te maken heeft met ‘licht’. Licht is natuurkundig beschreven als golven met verschillende frequenties. Frequenties zijn het aantal trillingen per seconde. Zo is 1 HZ 1 trilling per seconde en 10 Hz 10 trillingen per seconde.

Trillingen zijn te vergelijken met vibratie.

Zo komen we geleidelijk uit bij de werking van MiCellF. Via een ingenieus systeem worden door de MiCellF frequenties uitgezonden wat een groot harmonieus elektromagnetisch veld creëert. Tot 1.5 meter is dit zeker om de MiCellF heen waarneembaar voor gevoelige mensen.

 
Wat maakt micellf uniek

‘elk orgaan, elk weefsel en elke gedachte wordt gedragen op een frequentie'

De frequenties die MiCellF gebruikt zijn erg laag in trilling (ELF frequenties). Ze beginnen bij 1 Hz en lopen op tot 101 Hz. De aarde zendt een frequentie uit die men de Schumann frequentie heeft genoemd (7,83 Hz). Deze frequentie en vele andere frequenties worden door MiCellF gebruikt als drager van specifieke informatie, die nodig is voor het lichaam om te herkennen en te helpen vernieuwen. Ons lichaam vernieuwt elke seconde 50.000.000 cellen.

Elk orgaan, elk weefsel en elke gedachte en zelfs elke emotie wordt gedragen op een frequentie en heeft zijn eigen informatiepatroon wat door de makers van MiCellF gebruikt wordt. Tevens kan MiCellF een bodyscan maken om te herkennen met welke frequenties en informatiepatronen afgestemd dienen te worden. Zo is het een device op maat.

 
We ❤️ MiCellF

MiCellF One

MiCellF One is hét device voor de ondersteuning van jouw klachten. Eenvoudig te koppelen aan de gratis MiCellF App. Inclusief de programma’s zoals hierboven beschreven. Meer weten over dit device?