Testimonials

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring en scholing in gezondheidswetenschap, orthomoleculaire geneeskunde en Psycho-Neuro-Immunologie, weet ik welke therapeutische interventies werkelijk meetbaar resultaat geven in tijden van kritische herstelprocessen. Ik heb meermaals op internationale congressen gesproken waar ook top quantum fysici spraken. Door deze contacten was mijn interesse voor MiCellF al vanaf de lancering gewekt. In de zomer van 2020 had ik een zwaar ongeluk met traumatic brain injury als gevolg. Ik maak vanwege mijn beroep daarvoor dagelijks gebruik van tal van micronutriënten en zorg voor allerlei vormen van neurotraining. De noodzaak voor herstel na mijn ongeval heeft voor mij de waarde en werking van MiCellF opnieuw benadrukt. Ik ben een fan!
Dirk Zoutewelle
Directeur CellCare
Al een tijdje word ik ondersteund door MiCellF. Dit ‘sieraad’ om mijn nek is van grote waarde voor mij, omdat ik 24 uur per dag word geholpen in mijn herstel. Dat kon ik wel gebruiken, vooral toen ik nog volop topsporter was. De fysieke en mentale stress heeft altijd zo zijn uitwerking gehad, maar met MiCellF merk ik dat ik er sneller weer ‘ben’. Ook zette ik de aparte programma’s in om me hier en daar wat extra te ondersteunen. Bijvoorbeeld bij kleine ongemakken, pijn, of tijdens het reizen. Nu helpt MiCellF me ook om rustiger te worden zodat ik beter in slaap val. Ik maak dan gebruik van de voorgeprogrammeerde programma’s, Calm en Sleep. Het is heel fijn om hierop te kunnen vertrouwen.
Yvonne Nauta
Ex-topschaatser
Voorafgaande aan de periode, onlangs, van afscheid nemen cq overdragen van ons "levenswerk", het 12.5 jaar runnen van een 24-uurs zorgonderneming en verhuizingen, besloot ik de Device aan te schaffen om uit te proberen. Ik kreeg immers twee maanden proeftijd om er ervaring mee op te doen in de genoemde toch wel een behoorlijke stressperiode voor mij, dit leek mij de ultieme gelegenheid. Nu na bijna 5 maanden de Device in mijn bezit te hebben, kan ik stellen dat het volledig aan mijn verwachtingen heeft voldaan en meer! Ik draag het altijd bij me, 24 uur per dag. Het meest baat heb ik bij het slapen, daarvoor heb ik een boostprogramma samengesteld. Ik slaap sindsdien echt goed, ook tijdens de meest stressvolle weken wat uiteraard een goede test was voor mij. Voorheen had ik jarenlang periodes van minder goed slapen in de vorm van moeilijk de slaap te kunnen vatten tot regelmatig tijdens de nacht wakker worden. Nu slaap ik vrij snel in en wordt zelden gedurende de nacht wakker of ik slaap kort daarna weer in, dit alleen al is zo'n verademing!!! Maar ook de andere programma's gebruik ik zeer regelmatig, zo niet iedere dag. Het haalt de scherpe kantjes af van het bij mij doorgaans fluctueren van emoties, ik ervaar meer stabiliteit, kalmte en sereniteit in mijn leven. Wanneer er uitdagingen op mijn pad komen, hervind ik mijzelf sneller al dan niet extra ondersteund door een gekozen programma waar ik uit kiezen kan zo vaak ik wil. Het is erg gebruiksvriendelijk en kan naar believen mijn programma's aanpassen naar wat ik in een bepaalde periode denk nodig te hebben qua ondersteuning als ook tijdens de dagelijkse meditatie. De boostprogramma's vind ik erg fijn en zet ze alle drie standaard in. Naast de slaap heb ik ook een boostprogramma voor wanneer ik mij fysiek minder voel, bijvoorbeeld bij het opkomen van een griepje en nog een boostprogramma m.b.t. het reguleren van emoties. Ik ben fan!! Last but not least: Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is de klandizie, als er problemen zijn worden deze opgelost en zelfs iets extra's aan toegevoegd om het 'leed' te verzachten.Top!
Carin Stuyt
Ik heb de MiCellF aangeschaft tijdens een bijscholing van de yin opleiding. Ik merkte eerst dat ik deze 's nachts af moest doen omdat ik ineens veel droomde. Eenmaal gewend kon ik het de hele dag dragen en de programma's gebruiken (ook sleep). Mijn man kwam vlak daarna in een depressie en heeft het device gebruikt. Het hielp hem enorm. Hij kon niet precies uitleggen wat het deed, maar hij voelde zich beter. Toen het wat beter ging, leende hij het een keer uit aan een nichtje dat ziek was. Maar na twee dagen begon hij zich weer minder goed te voelen en wilde hij de ketting terug. Het was heel duidelijk dat het nog steeds veel hielp voor hem. Inmiddels gaat het weer helemaal goed met hem en nu vragen onze pubers (12 en 17) soms om de ketting. Als ze niet kunnen slapen, zich gestoten hebben, hoofdpijn hebben of last van hooikoorts. Ze geloofden er niet in, vonden het maar raar, maar nu is het soms vechten wie hem die dag om mag hangen! Super dankbaar voor zo'n fijne ondersteuning op veel gebieden.
Karin de Puit
Yogadocent
Ik ben osteopaat en mijn MiCellF helpt me om sneller op mezelf af te stemmen. Het sterkt mijn eigen veld, zodat ik weer helemaal vanuit mij kan verbinden met de ander.
Noor
Osteopaat
2 jaar lang heb ik een peesontsteking in mijn pols gehad en de afspraak voor een operatie had ik al gemaakt. Na 3 maanden het Ease programma te hebben gebruikt was opereren niet meer nodig.
Lies de Groot
Wij slapen beter en rustiger sinds we MiCellF dragen. Op de biologische tandartspraktijk gebruiken we het programma Calm, waardoor angstige patiënten meer rust ervaren tijdens de behandeling.
Jessica en Désirée
Tandarts
Wanneer ik het Sleep boostprogramma gebruik voordat ik ga slapen, is het bijna onmogelijk om nog even een boekje te lezen.
Frank, Laren
Directeur
Sinds de ondersteuning van MiCellF gebruik ik geen tot zeer weinig melatonine supplementen. Ik vind het fijn om MiCellF Kids te gebruiken. Vooral het programma Calm en Sleep vallen bij mij in de smaak.
Amarins, Drachten
Kind
Ik werk in een ziekenhuis in onregelmatige diensten. Sinds het gebruik van MiCellF heb ik het gevoel dat ik sneller herstel van deze onregelmatige tijden en meer rust kan pakken. MiCellF beïnvloedt mijn kwaliteit van leven positief.
Emma
Zorgmedewerker
Uitgekiende pakketjes van combinatie programma's, die ik heb samengesteld via de simpel te bedienen App, draaien op gezette tijden gedurende de dag en ondersteunen mij in mijn jarenlange vraag om af te komen van pijn in mijn buik. Daarnaast zet ik MiCellF in bij kleine pijntjes, overbelasting van spieren of pezen of op momenten dat ik net wat meer rust in mijn lijf wil hebben.
Jan Willem, Utrecht
Ik gebruik MiCellF veel! Ik kan niet altijd precies aangeven wat het doet, maar dat het voor mij werkt is voor mij meer een 'weten' dan een 'voelen'. Trouwens, eergisteren pijn in mijn nek, het programma 'Neck' gebruikt uit de bundel 'Discomfort' en de pijn in mijn nek verdween. De begeleiding is prima, alle lof! Ik ben blij met MiCellF, dankbaar voor deze fijne 'helper', die zeker in de huidige tijd echt meehelpt om je eigen trilling te verhogen en hoog te houden.
Margreeth, Joure
Sjamaan
Ik maak nu al bijna een jaar gebruik van de MICELLF en ben nog steeds enthousiast over dit “sieraad” voor de mens. Het is een echte dagelijkse steun in de rug bij alles wat je doet. Ik merk dit vooral in een sneller herstel na een drukke stressvolle dag, maar ook in een meer mentale fitheid. Door de sterke accu hoeft de MICELLF maar weinig aan de lader en dat is echt een pre want de MICELFF wordt zo echt een onderdeel van je lichaam. Naast dit dagelijkse gebruik ook nog diverse programma’s beschikbaar die je specifiek kan inzetten. Maak veel gebruik van de programma’s Sleep en Calm die ook echt doen waar ze voor staan. Verder nog veel gehad aan het programma Inflammation wat ik succesvol heb gebruikt bij het bestrijden van een voorhoofdsholte ontsteking. Ik wens iedereen (zeker in deze stressvolle tijd) een steun als MICELLF toe!!
Albert-Jan
International Business Manager