Bewustzijn, wetenschap en creativiteit verbonden in één team

Emrik Suichies

Chief Inspirator van MiCellF. Emrik transformeerde van fysio- manueel therapeut naar de Integrale Geneeskunde via zijn eigen praktijk voor natuurgeneeskunde, orthomoleculaire voeding, osteopathie, Smart DNA onderzoek, Yin Yoga en Meditatie. Traint nog steeds collega-therapeuten in de mogelijkheden van extra lage frequenties en lanceerde zes jaar geleden het eerste PEMF-device genaamd RED Health. Hij is oprichter van het New Health Centre in Sneek, getrouwd met Catharina van Bemmel en vader van zes kinderen. Hij verbindt zijn hart met al dat is en met MiCellF.

Dr. Rainer Viehweger

Rainer is de auteur van het boek “Understanding the Universe through Global Scaling”. Als orthopedisch chirurg was Rainer altijd al geïnteresseerd in het vinden van betere behandelingsopties voor chronische spier-skeletpijnsyndromen. Hij bestudeerde en paste veel toe uit de acupunctuur, elektromagnetische vitale veldtherapieën, Psychosomatica Energetica, myofasciale therapieën zoals trigger-shockwave-therapie, Scenar, NES en miHealth, Frequency Specific Microcurrent en nog vele andere geneeswijzen. Rainer is altijd toegewijd gebleven aan het toepassen van de global scaling-theorie en het interscalaire wereldbeeld. Hij is het hoofd van de wetenschap binnen MiCellF en werkt al meer dan tien jaar samen met Emrik.

Fokke Jan van Ommen

Man van de actie, ondersteunt met zijn IT-kennis en business development skills in het tot stand komen van prachtige eindproducten. Door zijn intrinsieke drive dat alles mogelijk is in deze wereld, is MiCellF One niet alleen een prachtig device geworden maar werkt de software ook zodanig dat deze constant verder geoptimaliseerd wordt. Het liefst verbindt Fokke Jan alles met elkaar en maakt hij processen stap voor stap eenvoudiger. Zijn overtuiging dat er meer is dan wij zien en dat trillingen een belangrijk onderdeel van ons leven uitmaken, maakt dat MiCellF een belangrijk onderdeel is geworden binnen zijn leven en gezin.

AnneMeijs Schuurman

Onontkoombaar het gezicht geworden van MiCellF, omdat ze zo’n MiCellF-lover was dat ze vrouwen in haar praktijk voor hypnotherapie en haar yogalessen óók fan maakte, toen niemand MiCellF nog kende. AnneMeijs is sprekend voorbeeld van hoe je een leven met je gezin voorop, combineert met terugkeren naar de rust in jezelf, om vanuit hier liefdevol te zorgen voor jezelf, je naasten en de wereld. Opvallend: alles wat ze liefdevol en vol enthousiasme uitdraagt, heeft ze zelf beleefd en doorleefd. Nu is dat de Zwangerschapscursus Zwanger (y)in verbinding, naast de communicatie en frontoffice van MiCellF.

Rienk Douwe Suichies

Steevast de eerste om te verkondigen dat al dat Yin en Yang gedoe niet aan hem besteed was. Rienk was van de waterpolo, rugby en fitness. Trok door Australië. Best wel bezig met de buitenkant: fit, slim en sociaal vaardig. Tot het moment kwam dat hij ontdekte dat er meer speelde. Signalen van zijn lichaam die hij eerder niet opmerkte. En al helemaal niet kon verstaan. Het pleit voor deze globetrotter dat hij Yin een kans gaf en zichzelf nu regelmatig op de mat plaatst… na werkdagen waarin hij vooral bezig is met de organisatorische kanten van het New Health Centre en de backoffice verzorgt voor MiCellF.

Wat ons verbindt

Wij geloven dat gezondheid meer is dan de afwezigheid van ziekte. Wij richten ons op het diepere systeem waarin het circadiaans ritme een hoofdrol speelt voor het gezond houden van lichaam en geest. Het biologische ritme is onlosmakelijk verbonden met dat waar de Duitse natuurkundige professor W.O. Schumann in 1952 zijn voorspelling in maakte en het bestaan ervan later bevestigd werd. De frequentie van 7,83 Hz wordt sindsdien gelinkt aan diverse bevindingen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Sinds 2017 zijn wij bezig om te kijken hoe we méér van zulke draaggolven vol goede signalen en fijne emoties in verbinding kunnen brengen met het onderbewustzijn. Dat bleek uiteindelijk mogelijk, omdat je lichaam een ingenieus systeem heeft dat de hele dag zelf op zoek is naar die harmonie. Het enige wat wij hoeven doen… is het uit te sturen… in trillingen die jij niet opmerkt…. Maar waar je lichaam, je hormonen, meridianen en organen dankbaar op aansluiten om een diepe harmonie in stand te houden. Die harmonie is je echte weerstand, omdat het al die processen optimaliseert die jouw immuniteit in stand houden en jouw lichaam op het rechte pad houden.