9 verschillen tussen MiCellF en frequentietherapie Healy

9 verschillen tussen MiCellF en frequentietherapie Healy

Healy vs Micellf

Wat is het verschil tussen een Healy en MiCellF? Het zijn beide apparaatjes die werken met frequenties. Ze worden beiden verguisd én aanbeden. Wetenschappers willen er vaak niks van weten, terwijl gebruikers in eigen verhalen delen dat ze hun medicatie afbouwen, dat pijn afneemt, dat ze zich beter voelen of dat ze eindelijk van hun (chronische) klachten afkomen. Maar wat is nu het verschil tussen de Healy en MiCellF. Dat zijn er nogal wat!

Technologie Healy versus MiCellF

Het belangrijkste verschil in technologie tussen de Healy en het MiCellF device is dat MiCellF ultra zwakke PEMF-signalen gebruikt en de Healy werkt met microstroom en TENS. Het gebruik van de Healy vereist daarmee altijd het gebruik van elektroden op je huid. MiCellF werkt met elektromagnetische signalen waarvoor geen elektroden nodig zijn. Het dragen van MiCellF in je broekzak, om je hals of onder je hoofdkussen geeft voldoende nabijheid om de zwakke PEMF-signalen op te vangen: je lichaam is er gevoelig genoeg voor. Trouwens, we sluiten niet uit dat je partner óók lekkerder slaapt als jij het Sleep programma draait vanaf MiCellF onder je hoofdkussen. Maar belangrijk om te onthouden: MiCellF werkt dus zonder stroom of elektroden.

PEMF-device werkt 24/7

Het andere belangrijk verschil tussen de Healy en MiCellF is de werking op de achtergrond. Die is er bij Healy niet; je moet het apparaat echt bewust aanzetten. Het feit dat MiCellF zélf werkt, 24/7, zonder dat je verbinding maakt met je telefoonapp of het apparaat handmatig activeert, is een grote plus en waarschijnlijk ook één van de succesfactoren op de lange termijn: gebruikers gaan het dragen als sieraad, vergeten het min of meer maar ervaren juist op langere termijn de voordelen: en koppelen dat achteraf terug aan het feit dat ze elke ochtend bij het opstaan hun MiCellF omhangen.

Zelflerende frequentietherapie

De 24/7 ondersteuning van MiCellF heeft nóg een voordeel: het reageert automatisch op veranderingen in hersengolfactiviteit. Op deze manier fungeert MiCellF als een stemvork voor het elektromagnetische lichaamsveld. Het lichaamsveld stemt zich na verloop van tijd steeds frequenter af op een meer optimale en efficiënte toestand door het adaptieve leerproces dat plaatsvindt in interactie met de elektromagnetische signalen en patronen die door MiCellF worden geleverd. Wetenschappelijk gezien wordt dit leerproces fase geconjugeerde adaptieve resonantie (PCAR) genoemd. Het proces verbetert zichzelf.

Persoonlijk of universeel

Nog een verschil tussen MiCellF en de Healy is het persoonlijke. Waar MiCellF werkt als stemvork die op basis van de meridiaaninfomatie van het lichaamsveld, extra informatie en energiestromen aanbiedt om bij aan te sluiten, doet de Healy dat meer op de klok; regels en ritmes die voor iedereen zouden gelden. Dat betekent met de Healy dat je er dan vanuit gaat dat iemand al in balans is en volgens het circadiaans ritme functioneert, terwijl MiCellF er juist van uitgaat dat je lichaam uit balans kan raken en dat de stemvork informatie aanbiedt om het ritme terug te vinden. Het probleem van slapeloosheid is bijvoorbeeld dat je op het moment van inslapen niet rustig genoeg bent, maar de reden daarvan kan best liggen in een verstoring om 10 uur ’s ochtends. In onze ogen is het dan efficiënter om je lichaam niet alleen om 22 uur ’s avonds te ondersteunen, maar ook op dat moment in de ochtend als MiCellF meet dat er dán een disbalans is.

Oorsprong

Het werken met energie, met frequenties en vibraties: het is al eeuwenlang een intrigerend mysterie waar diverse partijen zoeken naar manieren om deze systematiek te gebruiken voor onszelf, onze gezondheid, ons zelfherstellend vermogen. Het lijkt wel dat hoe verder we van de natuur verwijderd raken, hoe groter de behoefte is om toch die oude indianenwijsheden weer te voelen, te gebruiken… maar dan wel met een moderne wetenschappelijke verklaring erbij en zonder zweverige toestanden. Vanuit die wens zijn meerdere partijen bezig geweest met de techniek achter de frequenties. Schumann was er in 1952 al mee bezig, nadat Nikola Tesla de frequentie ontdekte maar door niemand serieus werd genomen. De Healy en MiCellF komen uit dezelfde stroming, maar dat zou je ook kunnen zeggen van alles wat er speelt rondom het circadiaans ritme, de Chinese traditionele orgaanklok, yin & yang… Heel veel systemen en theorieën die van generatie op generatie worden overgedragen en zich aanpassen aan de eisen van de tijd.

Boostprogramma’s

Zowel MiCellF als Healy hebben boostprogramma’s die je zelf kunt uitkiezen aan de hand van de bundels die je bij het apparaat hebt meegekocht. Deze programma’s dienen op beide apparaatjes handmatig geactiveerd te worden: daarom heten ze boosters. Bij MiCellF werken die boosters zonder dat er verbinding is met de telefoon. Healy heeft die optie niet.

Privacy

Dat brengt ons bij een ander verschil tussen de Healy en MiCellF. Omdat Healy vaker en veelvuldig verbinding maakt met de cloud en therapeuten, is er weinig zicht op de privacy m.b.t. tot jouw persoonlijke data. MiCellF werkt onafhankelijk van het delen van gegevens met derden en de privacy is en blijft dus altijd gewaarborgd bij de gebruiker. Het verbinden met de telefoon via Bluetooth is alleen nodig om de scan te kunnen maken en dat is met eens in de 14 dagen ruim voldoende. Voor de rest is wifi-verbinding dus niet nodig.

Zonder stroom

MiCellF gebruikt stroom van het energienet alleen om het device op te laden, eens per 3 weken, afhankelijk van het draaien van de extra boostprogramma’s. Verder komt er geen stroom aan te pas. Healy werkt met microstroom om contact te maken met het lichaam. Sinds kort heeft de Healy wel een healy coil wat op de bestaande Healy geplaatst kan worden en werkt daarmee volgens de leverancier met het uitzenden van frequenties. We hebben nog geen idee hoe deze technologie door Healy wordt gebruikt en kunnen daar op dit moment dus geen vergelijking met MiCellF mee maken.

En de verkoop

En dan de verkoop. Hoeveel wordt er nu eigenlijk verdiend aan frequentieapparaten als Healy en MiCellF en door wie? Laten we daar open in zijn. Eén van de redenen waarom een op zichzelf wetenschappelijk apparaat als Healy zoveel weerstand oproept, is dat het wordt verkocht via een Multi Level Marketing systeem. Dat betekent dat degene die het verkoopt, net als bij Tupperware en Herbalife, zelf meer verdient naarmate hij of zij meer apparaten verkoopt. De verkopers zijn meestal zelf enthousiast gebruiker. Ze raden hun product aan. Mondeling. En los van het feit dat ze zelf ‘fan’ zijn van hun product, hebben ze er ook financieel baat bij om het te verkopen… zelfs als de ander twijfelt. Daardoor kún je vraagtekens stellen bij het verkoopsysteem. MiCellF werkt niet met dit systeem; maar met een persoonlijk, betrokken enthousiast team. Hier kun je zien wie wij zijn.

Voor MiCellF pakken we het anders aan. Ja, natuurlijk zijn we blij met testimonials en plaatsen we ze vol trots op onze website. En ja, ook wij zijn fan van ons eigen product. Sterker nog, in onze yogalessen, op onze familiefeestjes en in onze eigen vriendenkring zie je overal die leren koordjes . Dat is voor ons juist het bewijs dat het wérkt. Maar financieel is het altijd helder: geen pyramides, geen multilevelsyteem, maar altijd een vaste prijs met soms een extra bundel als cadeau. We verhuren ons device niet, maar lenen het regelmatig uit aan cliënten, vrienden en kennissen. En als die degene dan zelf zijn eigen MiCellF wil, krijg je ook wéér die 60 dagen bedenktijd. Maar tegen die tijd heb je al lang ontdekt hoe fijn het is, zo’n MiCellF.

Dus zijn wij onpartijdig? Nee. Zijn we kwakzalvers of oplichters? Nee. Zitten we in het integratieve gezondheidszorg circuit waarin we vooral nog heel veel dingen niet weten van het waarom, maar wel weten dát het werkt? Ja. We geloven ook in zwemmen met dolfijnen. Walvissen die communiceren met oceanen als verbinding. We geloven in trekvogels die gáán… olifanten die afscheid nemen. En we hebben inmiddels overtuigend bewijs dat je je beter gaat voelen als je niet langer kúnt vergeten om je cellen extra te ondersteunen… en dat is wat MiCellF met je doet. Als je daar gebruik van wilt maken, bieden we je hier de optie om MiCellF te kopen.

Durf je het niet aan, vergeet dan niet om je lichaam dagelijks te ondersteunen met voeding, beweging, goede gedachten, rust en prikkels en alles waarvan je wéét dat het goed is voor je lijf maar oh zo gauw vergeet in alle drukte van alledag.

We ❤️ MiCellF

Deel dit artikel:

Ontdek andere nieuws items: