Oerkracht in hightech jasje
24/7 instelbaar via App
60 dagen risicovrij ervaren

INSTELLEN WAS NIET EERDER ZO MAKKELIJK

Standaard krijg je bij de MiCellF One de bundel Care. 

Daarin zitten 9 programma’s die mega veel ondersteuning kunnen bieden voor man of vrouw, volwassene of kind, op de verschillende momenten in een etmaal. 

Wil je uitbreiden of meer bundels toevoegen? Klik dan hier.

Calm_Icon
Calm
Sleep_Icon
Sleep
Ease_Icon
Ease
Rejuvenation
Inflammation
Shock_Icon
Shock
Travel_Icon
Travel
Revitalise_Icon
Revitalise
Endurence_Icon
Schumann

Altijd actief op de achtergrond

Ook zonder persoonlijke instellingen loopt het achtergrondprogramma van MiCellF altijd door, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. 

Op verschillende momenten van de dag krijgt je lichaam een korte periode signalen om op af te stemmen, een herinnering aan wat het lichaam zou moeten doen op dat moment. 

Zoals je hoofd automatisch denkt aan slapen bij het zien van je eigen bed, wordt je lichaam herinnerd aan het feit dat het tijd is voor ontspanning, of juist ontwaken, of voor de vertering.

APP voor Ios en Android

MiCellF One is instelbaar via de bijgeleverde app op je smartphone, of dat nu een Iphone is of een Android-toestel. Hiermee maak je een keuze uit één of meerdere van de programma’s uit de bundel.

Travel is bijvoorbeeld fijn voor herstel na een lange dag met veel reizen (of veel afspraken). Schumann geeft de basisfrequentie vanuit de natuur… voor als je niet toekomt aan je wandeling. Ease is voor verminderen van onrust, maar ook voor het verminderen van pijn en Rejuvenation stimuleert de vernieuwing van de cellen, ideaal bij letsel en blessures of na een flinke prestatie.

De app is niet nodig om een programma te activeren. Dit kan eenvoudig doormiddel van het indrukken van startknop op de MiCellF One.

Apple app store

Inclusief CARE bundel, maar altijd uit te breiden

De Care bundel programma’s ondersteunen het zelfherstel van het mentale-, emotionele- en fysieke deel in ons lichaam. verder stemmen de programma’s het lichaamsveld structureel af op het natuurlijke ritme van de aarde en atmosfeer. Dit wordt ook wel de Schumman frequentie genoemd.

De bundel bevat 9 programma’s. Meer details vind je hier.

De optimale functie van het immuunsysteem is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Veel van deze factoren zijn gerelateerd aan onze leefstijl gewoonten. Sommige factoren zijn gerelateerd aan hoe omt e gaan met spanningen als gevolg van diepe emotionele of gevoelsmatige problemen.

Deze groep van boost programma’s is ontworpen om ondersteuning te geven in het zelfherstellend vermogen van het lichaam bij signalen vanhet lichaamsvel welke betrekking hebben op emotionele problemen, EMF vervuiling en straling, problmene met de spijsvertering, vrouwelijke hormoonproblemen en algemene spanningen.

De bundel bevat 9 programma’s. Meer details vind je hier.

De programma’s in de energy bundel zijn zorgvuldig gemaakt om zowel emotionele als mentale energie te ondersteunen. Ondek welke voor jou het meest bedraagt!

De bundel bevat 9 programma’s. Meer details vind je hier.

Meditatie en yoga dienen het lichaam en de geest met het komen tot een verbinding met jezelf en het focussen in het moment. Om mentaal helder te worden en diepere inzichten in jezelf te vinden.

De Meditatie / Yoga bundel is gemaakt om extra ondersteuning en verdieping te bieden tijdens de beoefening van meditatie en/of yoga.

De bundel bevat 6 programma’s. Meer details vind je hier.

De Discomfort bundel is gemaakt om de gebruiker ondersteuning te bieden in het beheersen van acute of chronische pijnsensaties. De 9 programma’s zijn geschikt voor verschillende gebieden van het lichaam.

Meer details vind je hier.

Voor iedereen

Uitgekiende pakketjes van combinatie programma's, die ik heb samengesteld via de simpel te bedienen app, draaien op gezette tijden gedurende de dag en ondersteunen mij in mijn jarenlange vraag om af te komen van pijn in mijn buik. Daarnaast zet ik MiCellF in bij kleine pijntjes, overbelasting van spieren of pezen of op momenten dat ik net wat meer rust in mijn lijf wil hebben.
Jan Willem
Consultant
Als ik hem een tijdje niet om heb, dan mis ik hem. Ik heb het gevoel dat MiCellF mij ondersteund in het balanceren na het vele beeldscherm werk. Op momenten dat ik mijzelf in alle drukte voorbij drijg te lopen is hij daar om mij via een programma als Schumann of Grounding te herinneren dat ik ook even mag stilstaan en ontvangen.
Klaas
Business Development

Dit is wat je krijgt

Hebben?

En nooit meer in de stress schieten omdat je niet toekomt aan je zelfzorg?
60 dagen risicovrij ervaren
Voor het hele gezin met kwantumkorting
Voor om je hals, in je BH of in je broekzak