Mix tegen hooikoorts

Hooikoorts is de naam die we geven aan het optreden van onze mestcellen (mastocyten).

Deze cellen hebben een grote verbinding met IgE antilichamen en reageren wanneer we klachten ervaren als hooikoorts, astma, maar ook een insectenbeet of bepaalde vormen van voedselallergie.

Zo’n reactie is niet prettig, zeker als je je realiseert dat je lichaam toch ietwat dramatisch overacteert op een simpel kriebeltje… maar goed… het gebeurt wél en het kan een behoorlijke stempel op je (sociale) leven drukken.

hooikoorts

Wat er feitelijk gebeurt, is dat de histamine die vrijkomt maakt dat o.a. de bloeddoorlaatbaarheid wordt vergroot.

Hooikoorts symptomen

Wat er feitelijk gebeurt, is dat de histamine die vrijkomt maakt dat o.a. de bloeddoorlaatbaarheid wordt vergroot. Wij ervaren dit als jeuk, roodheid, zwelling of hoesten, niezen en proesten. Gelukkig kun je, wanneer je deze signalen bij jezelf herkent, met MiCellF heel snel het verschil maken.

Hooikoorts signalen verminderen

Als eerste wil je dat de signalen minder worden, dat je lichaam minder geprikkeld reageert op de eerste de beste paardenbloem… of nog erger… de wilgenkatjes die er nu zijn. Met de MiCellF App kan je onder My Own voor al de bovenstaande signalen een combinatie maken van de drie programma’s: Shock (12 min.), Ease (18 min.) en Relief (21 min.). Geef deze MiCellF combinatie een voor jou passende naam en activeer deze zodra je kriebels opspelen.

Voorkomen is beter dan genezen

Na deze acute ondersteuning kun je dan een tweede combinatie maken. Die mag ervoor gaan zorgen dat jij ook in de komende weken signalenvrij als er nog meer moois gaat bloeien en groeien, en vervolgens ook de muggenbeten een histaminereactie kunnen uitlokken. Voorkomen is beter dan genezen, dus vertel je lichaam nu alvast dat het rustig mag blijven, dat er niks aan de hand is. Dat doe je met de volgende mix die je 2x per dag activeert:

Activeer deze mix bij hooikoorts klachten

Een My Own van Immune Detox (10 min.), Support (17 min.) en als laatste Love (16 min.). Vroeg in de ochtend en in de namiddag kun je ze mooi verdelen over de dag. Drink daarnaast zeker 8 glazen water per etmaal. Wacht af… en ervaar hoe snel jouw lichaam leert om al die rondvliegende pollen te negeren, alsof jij je onder een onzichtbare glazen stolp beweegt, vrij van alle prikkels en kriebels. Hoe fijn is dat!

We ❤️ MiCellF

MiCellF One

MiCellF One is hét device voor de ondersteuning van jouw hooikoortsklachten. Eenvoudig te koppelen aan de gratis MiCellF App. Inclusief de programma’s zoals hierboven beschreven. Meer weten over dit device?