Hooikoorts en muggebeten

Hooikoorts en muggebeten

Hooikoorts is de naam die we geven aan het optreden van onze mestcellen (mastocyten). Deze cellen hebben een grote verbinding met IgE antilichamen en reageren wanneer we klachten ervaren als hooikoorts, astma, maar ook een insectenbeet of bepaalde vormen van voedselallergie. De histamine die vrijkomt wanneer IgE wordt gepakt, maakt dat o.a. de bloeddoorlaatbaarheid wordt vergroot. Wij ervaren dit als jeuk, roodheid, zwelling of hoesten, niezen en proesten.

Wanneer je deze signalen bij jezelf herkent kun je met MiCellF heel snel het verschil maken. Als eerste wil je dat de signalen minder worden, zodat je meer comfort gaat ervaren. Met de MiCellF App kan je onder My Own voor al de bovenstaande signalen een combinatie maken van de drie programma’s: Shock (12 min.), Ease (18 min.) en Relief (21 min.). Geef deze MiCellF combinatie een voor jou passende naam en plaats hem op nummer 1 in je hoofdmenu.

Na deze ondersteuning kun je dan een tweede combinatie maken die meer gaat borgen dat jij ook signalen vrij blijft m.b.t. het vrijkomen van nieuwe “mestcellen” in deze specifieke periode van het loslaten van “pollen” en stuifmeel en bij muggebeten.

Je kunt dan als tweede combinatie het volgende creëren uit je diverse bundels:
Immune Detox (10 min.), Support (17 min.) en als laatste Love (16 min.).

Gebruik deze combinatie 2x per dag: in de vroege ochtend 1x en in namiddag/ avond 1x, drink zeker 8 glazen water per dag en ervaar hoe snel de signalen weer veranderen in jouw fysieke lichaam. 

Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ontdek andere nieuws items: