Bioritme is de basis

De elektromagnetische velden die door MiCellF worden uitgestuurd, zijn verdeeld over meerdere frequenties en ook verschillend van soort. Alfa- en Béta-golven werken bijvoorbeeld sterk op het brein. Ze geven enerzijds dat afgestemde en energieke gevoel, de focus om een complexe taak uit te voeren. En anderzijds zorgen ze er ook voor dat je aanwezig bent en verbonden met de omgeving vanuit evenwicht en kracht. Delta- en Thèta-golven spelen een grote rol bij het slapen, vooral de diepe, droomloze slaap. Eigenlijk gaat het altijd om de harmonie, waarbij je lichaam snel reageert op signalen om actief en present te zijn in het moment van nu.

 

Maar tegelijk kan een uitgebalanceerd lichaam goed tot rust komen, herstellen en ontspannen. In die balans, is je lichaam in staat alles optimaal te volbrengen in je lichaam: het aanmaken van hormonen, het verteren van je voedsel, het afvoeren van afvalstoffen en het uitschakelen van ongewenste indringers.

PEMF werkt met frequenties

Er zijn meer dan 10.000 wetenschappelijke artikelen over magnetobiologie en de toepassing van PEMF. Van PEMF-devices en behandelingen is aangetoond dat ze een zeer veilige therapeutische methode zijn ter ondersteuning voor een verscheidenheid aan klachten, zoals bijvoorbeeld pijnverlichting en slapen. MiCellF zendt PEMF-signalen uit in het zeer laag frequentiebereik dat zowel mensen als dieren automatisch herkennen in de hersenen. Vanuit de hersenen wordt de opdracht verder geleid naar actie, vertragen of herstellen. Interessant is dat deze hersengolven ook worden aangetroffen in het bindweefsel van het hele organisme. Omdat deze velden zich door het hele organisme verspreiden, zullen ze elke cel bereiken en beïnvloeden. Je lichaam herkent de frequenties en weet perfect hoe hiermee om te gaan: dat is de basis van die ondersteuning die MiCellF biedt.

Werkt op oerfrequenties

Volledig gepersonaliseerd

Absoluut veilig

Schumann slechts één onderdeel

PEMF bestaat al veel langer en is ook bekend als de ‘Schumann frequentie’. Dit is de aarde-frequentie, echt de basis van alles. Nou zou het geweldig zijn als we met alleen die ene frequentie álles zouden oplossen.

Maar dáár is het menselijk lichaam, en de moderne maatschappij, dan toch net te complex voor.

Schumann heeft er decennia over gedaan om erkenning voor zijn frequentie te krijgen. Wij hebben op zijn basis een enorme versnelling kunnen maken om veel gerichter met een veel groter bereik aan frequenties het lichaam te ondersteunen. Internationaal kon je dus ook al langer een PEMF-device kopen met de Schumann frequentie. Onze MiCellF is het eerste draagbare device en kan op dit moment middels 42 programma’s ons zelfherstellend vermogen ondersteunen… en we ontwikkelen nog altijd door.

Eigenlijk kom je gewoon in harmonie met je natuurlijke ritme. En als je daarvan afraakt… wijst MiCellF de weg terug naar de best passende frequentie

In gewoon Nederlands

Het bioritme is ook weer terug te voeren naar een diepere laag; naar kwantumfysica en oerkrachten in het universum die ervoor zorgen dat eb en vloed ontstaan en seizoenen elkaar afwisselen. Niet zo gek dat datzelfde circadiaans ritme ons lichaam de weg wijst… maar het steeds moeilijker is omdat ons lichaam in deze maatschappij vaak wordt blootgesteld aan zoveel andere zichtbare en onzichtbare of onhoorbare prikkels en signalen.

Wat zit er in het device?

Nee, geen zand… maar wat zit er eigenlijk wel in MiCellF? Het antwoord (45 sec.) kun je hier bekijken.

Veelgestelde vragen

Ja. Onze basis is PEMF (pulsed electromagnetic fields): extra lage straling die een harmonieuze trilling verbindt met je lichaam, welke je niet kunt zien of horen. Je lichaam stemt hier graag op af, omdat het je doet herinneren aan harmonie en herstellen. Je kunt het zien als een reminder voor je lichaam om op de goede golflengte (frequentie) te blijven zitten.

Onderzoek heeft uitgewezen dat PEMF op verschillende klachten positief werkt. Wanneer je op Pubmed gaat zoeken, kom je o.a. tegen dat PEMF werkt bij: het herstellen van beschadigde organen, verminderen van pijn door artritis, verbeteren van het immuunsysteem, verbeteren van de slaapintensiteit, verminderen van depressie, laten verhogen van fysieke energie, verhogen van de circulatie van het bloed in het lichaam, versnellen van botgenezing en verhogen van botdichtheid. MiCellF maakt gebruik van PEMF en kan o.a. ingezet worden om je balans, welzijn en slapen te optimaliseren. Er zijn hiervoor diverse programma’s beschikbaar op je MiCellF om te gebruiken. Je laat het programma werken met 1 druk op de knop en in het moment dat je dit wenst. Een programma start en stopt automatisch en duurt tussen de 6 en 21 minuten.

MiCellF heeft een universeel achtergrondprogramma dat automatisch 3 weken loopt. Zelfs als je verder niks activeert, zal dit programma je Circadiaanse bioritme ondersteunen. Het programma scant de eerste keer jouw waarden, die dienen als ‘nulmeting’. Deze nulmeting zul je om je drie weken herhalen zodat de frequenties altijd gericht zijn op de disorder in jouw balans van dit moment… en als het goed is, worden die afwijkingen steeds kleiner en voel je je steeds beter.

MiCellF maakt gebruik van een achtergrondprogramma wat persoonlijk afgestemd wordt na het maken van de MiCellF Bioscan (deze dien je via de App zelf te activeren middels de personaliseer functie). MiCellF scant op jouw waarden die dienen als match of als een soort van “nulmeting”. Deze nulmeting zul je minimaal 1 x per drie weken dienen te herhalen, zodat de frequenties altijd gericht zijn op de disharmonie in jouw lichaamsveld van dit moment. Om zo steeds meer in contact te komen met je eigen harmonie, los van wat er in de omgeving aanwezig is om jou uit balans te brengen. Harmonie dient als voorwaarde om doorlopend te kunnen herstellen.

De batterij gaat ongeveer drie weken mee. Het duurt ongeveer zes uur om een volledig lege batterij op te laden. Met de bijgeleverde USB-C-kabel kun je het device snel weer volledig opladen. Dat is ook ongeveer het moment om het device weer opnieuw het achtergrondprogramma te laten opstarten, wat begint met een korte scan van de waarden van jouw lichaam op dit moment (personaliseren). De eerstkomende drie weken is dat dan weer je nulmeting.

Kan wel, hoeft niet. Sommige vrouwen dragen het device onzichtbaar in hun bh. MiCellF past ook prima in je broekzak. Of je stopt haar onder je hoofdkussen als je gaat slapen. Het gros van onze klanten draagt haar toch vaak als hals sieraad, omdat het je daar ook zichtbaar herinnert aan het feit dat je actief wordt ondersteund in je vitaliteit en welzijn.

Nee, zo werkt het niet. De frequenties die worden verstuurd, dragen sowieso harmonieuze informatie naar jouw cellen en je lichaam zal zich daar graag mee voeden. Het is wel zo, dat als jij je lichaam enorm blijft belasten met ongezonde voeding, hoge blootstelling aan allerlei vervuiling via je voeding, water, de lucht en op emotioneel vlak, de goede informatie slechts een druppel op de gloeiende plaat is en je dus weinig merkt. Een gezonde leefstijl draagt altijd bij aan je vitaliteit. Ondersteuning daarin is zeker in de moderne maatschappij momenteel zeker geen overdreven luxe.

Laten we helder zijn: bij ziekte of zware klachten ga je naar de dokter of de specialist. Maar… als jij weet dat jouw lichaam en geest het zwaar hebben door alles wat er met je gebeurt, of als je merkt dat klachten steeds op andere manieren aan de oppervlakte komen ten teken dat er dieper liggende oorzaken meespelen… dán kun je ervoor kiezen om je lichaam te ondersteunen met frequenties. Als je moe en uitgeput bent, weet je dat je minder goed kunt omgaan met pijn, dat herkent iedereen. Dus als jij je lichaam kunt ondersteunen om zich beter te voelen, minder overprikkeld te zijn, kan het wel zijn dat je minder pijn ervaart. En ja, er zijn ook mensen die morfine slikken en hun dosis morfine enorm naar beneden konden bijstellen. Dat kunnen wij echter vooraf niet beloven en dat doen we ook niet.

De basis is hetzelfde. PEMF stimuleert o.a. beschadigde cellen om te vernieuwen. Ook de fysiotherapeut kan er geen botbreuken mee genezen, maar gebruikt het ter ondersteuning van een sneller herstel en bij bevordering van de revalidatie. Het is dan ook geen toeval als je fysiotherapeut je aanraadt om MiCellF aan te schaffen als je regelmatig langs komt of als oude klachten steeds blijven terugkeren. PEMF wordt ook bij dieren veelvuldig gebruikt om herstel te bevorderen.

Jazeker. Het gaat júist goed. Wanneer je MiCellF persoonlijk maakt met het personaliseringsproces, wordt allerlei informatie over jouw interne processen opgeslagen in de microchip van het device. Deze informatie is als het ware de database voor MiCellF om op gezette tijden gedurende de dag en nacht te kiezen welke informatie op de achtergrond kan worden uitgezonden. Daarmee prikkelt MiCellF jouw eigen lichaam en mind om de harmonie weer te vinden. Zelfs als je geen “boost” programma’s zou gebruiken en je personaliseert wel elke week of elke twee weken je device, dan krijgt jouw systeem gedurende de dag informatie vanuit MiCellF waar je iets mee gaat ‘doen”. Sommige mensen merken hier niks van. Anderen voelen echt dat er iets in beweging komt. Vaak voelen we dit afstemmen als fijn, maar het kan ook zijn dat het ons in een staat van ontgiften of “herstel” brengt. In dat geval kun je dan even gevoelens van vermoeidheid, krapte en onmacht ervaren. Mocht dit bij jou zo zijn drink dan voldoende water om het ontgiften van het lichaam maximaal te ondersteunen. En leg MiCellF bijvoorbeeld even in de nacht aan de kant om haar daarna overdag weer bij je te nemen…. Je zult merken dat je steeds sneller en makkelijker je harmonie terugvindt.

‘En het allerfijnste: MiCellF werkt altijd, ook als jij een keer niet toekomt aan zelfzorg’