Gebruik MiCellF Sleep

Je gebruikt MiCellF Sleep op twee manieren:

 

● Selecteer zelf een programma:
Standaard staan de 2 boostprogramma’s (Gotosleep en Sleepagain) voorgeprogrammeerd op je MiCellF Sleep. Deze kun je offline, op ieder gewenst moment ‘ter boost’, met een druk op de knop voor jezelf laten draaien. Nadat het programma klaar is stopt MiCellF vanzelf. MiCellF kun je dus handmatig bedienen. Je gebruikt de programma’s naar eigen behoefte.

 

● Automatisch achtergrondprogramma:
MiCellF Sleep zendt met tussenpozen frequenties uit volgens het circadiaans ritme, die op dat moment jouw zelfherstellend vermogen het best kunnen ondersteunen. Je hoeft hiervoor niets extra’s te doen; dit achtergrondprogramma draait automatisch en 24/7.

Aanzetten

Voor het eerste gebruik zal MiCellF Sleep pas aangaan als je haar aan een stroombron hangt (via het meegeleverde oplaadsnoer). In het scherm gaat dan een lampje oplichten. We raden aan de batterij volledig op te laden alvorens je het device gebruikt (ongeveer 6 uur).

Handmatig bedienen

MiCellF Sleep heeft een navigatieknop. Deze is niet zichtbaar, wel voelbaar. Als je met je duim drukt op het punt onderaan van het zwarte scherm, net onder het midden, voel je een kleine klik en gaat je MiCellF aan.

 

– Klik je 1x, dan gaat het device aan.
– Houd 2 seconden vast en je ziet hoe ver de batterij nog gevuld is.
– Houd 3 seconden vast en MiCellF zal zoeken naar een bluetooth-apparaat (‘searching’).

– Houd 8 seconden vast en MiCellF schakelt zichzelf uit en reset zichzelf. Je moet haar dan weer aan een stroombron koppelen voordat je haar opnieuw kunt instellen.

 

Als je 1x klikt gaat MiCellF aan. Zij springt dan ook op het eerste programma dat op het apparaat staat: Gotosleep. Als je niks doet, gaat dit programma draaien: dat zie je aan het oplichtende lampje. Het programma stopt na afloop vanzelf. Als je een Sleepagain wilt draaien, druk je meteen nóg een keer op datzelfde knopje. Daardoor wordt dit programma zichtbaar.

 

Wil je een programma dat draait weer stoppen? Activeer het scherm en klik 2x snel achter elkaar;  MiCellF zegt Bye Bye en schakelt zichzelf uit.

Koppelen aan App

Om MiCellF Sleep te koppelen aan de App, dien je deze eerst te installeren op je smartphone of tablet. Zoek op MiCellF voor de gratis download in je Playstore als je een Android toestel hebt, of in de Applestore als je een Iphone hebt. Zet vervolgens je telefoon via instellingen op Bluetooth.

 

Open de App door erop te klikken. Op het eerste scherm zie je direct een rode knop: ‘Zoek MiCellF’. Tik die aan zodat de telefoon gaat zoeken. Pak je MiCellF erbij en druk de navigatiekop 3 seconden in, dan gaat MiCellF zoeken naar verbinding met de telefoon, je ziet het Bluetooth symbool.

 

Zodra er verbinding is tussen telefoon en MiCellF, opent het volgende blad van de App. Je ziet nu de twee geactiveerde programma’s in de standaard instelling.

Programma's

Op jouw MiCellF Sleep staan twee boostprogramma’s beschikbaar.

 

● Het boostprogramma Gotosleep:
Vlot in slaap vallen is meestal de start van een goede nacht én de basis voor een energieke dag. Gotosleep werkt daarom in op zowel de energetische werking van de epifyse als de hypofyse. Het stimuleert een heerlijk soezerig sausje waarmee je de kalmte en rust ervaart om echt ontspannen in slaap te vallen. Het programma wordt aangevuld met de Schumann frequentie die met 7.83 Hz gezien kan worden als de hartslag van onze moeder aarde. Het totale programma duurt 50 minuten en kun je inzetten vlak voor je gaat slapen.

 

● Het boostprogramma Sleepagain:

Om heerlijk de hele nacht door te slapen heeft je lichaam het stofje GABA nodig en dient dit stofje ook herkend te worden in je lichaam. GABA zorgt er onder andere voor dat je diep genoeg slaapt om de frequentie van de deltagolven te bereiken waarop het onderbewuste zo goed herstelt. Om Sleepagain te vervolmaken is er een meditatieprogramma ingevoegd dat harmonie, compassie en de verbinding hoofd – hart – buik ondersteunt. Sleepagain duurt 62 minuten en kun je aanzetten wanneer je vaak wakker wordt en graag de hele nacht wilt doorslapen.

Ontgiften

Middels het 24/7 achtergrondprogramma prikkelt het device jouw eigen lichaam en mind om de harmonie weer te vinden. Sommige mensen merken hier niks van. Anderen voelen echt dat er iets in beweging komt. Vaak voelen we dit afstemmen als fijn, maar het kan ook zijn dat het ons in een staat van ontgiften of “herstel” brengt. In dat geval kun je dan even gevoelens van vermoeidheid, krapte en onmacht ervaren. Mocht dit bij jou zo zijn drink dan voldoende water om het ontgiften van het lichaam maximaal te ondersteunen. En leg MiCellF bijvoorbeeld even in de nacht aan de kant om haar daarna overdag weer bij je te nemen…. Je zult merken dat je steeds sneller en makkelijker je harmonie terugvindt.

Batterijduur

MiCellF hoeft doorgaans maar eens per drie weken opgeladen te worden. Wanneer de batterij leeg is, duurt het ongeveer 6 uur om de batterij volledig te vullen. 

Tot slot...

We willen dat het lukt om MiCellF te verbinden met jezelf!

 

Dus: is het op de één of andere manier nog niet helemaal gelukt met het dragen, het instellen, het personaliseren of wat-het-ook-maar-mag-zijn?

 

Mail ons en we mailen of bellen je terug. Net wat jij wilt. Net zolang totdat het wél werkt zoals het hóórt te werken en zodat jij er net zo blij van wordt als wij.

 

We zijn telefonisch bereikbaar via 085 06 09 993. Dit is een anoniem nummer, dus zorg dat je ons niet blokkeert als we terugbellen. Sla ons nummer op als één van je contacten zodat je telefoon ons als MiCellF herkent. Of mail naar hello@micellf.com en geef aan of je teruggebeld wilt worden of dat we je beter kunnen mailen, dus vertel sowieso even waarmee je hulp kunt gebruiken.