Gebruik MiCellF Digest

Je gebruikt MiCellF Digest op twee manieren:

 

● Selecteer zelf een programma:
Standaard staan de 2 boostprogramma’s (Leakygut en Intestines) voorgeprogrammeerd op je MiCellF Digest. Deze kun je offline, op ieder gewenst moment ‘ter boost’, met een druk op de knop voor jezelf laten draaien. Nadat het programma klaar is stopt MiCellF vanzelf. MiCellF kun je dus handmatig bedienen. Je gebruikt de programma’s naar eigen behoefte.

 

● Automatisch achtergrondprogramma:
MiCellF Digest zendt met tussenpozen frequenties uit volgens het circadiaans ritme, die op dat moment jouw zelfherstellend vermogen het best kunnen ondersteunen. Je hoeft hiervoor niets extra’s te doen; dit achtergrondprogramma draait automatisch en 24/7.

Aanzetten

Voor het eerste gebruik zal MiCellF Digest pas aangaan als je haar aan een stroombron hangt (via het meegeleverde oplaadsnoer). In het scherm gaat dan een lampje oplichten. We raden aan de batterij volledig op te laden alvorens je het device gebruikt (ongeveer 6 uur).

Handmatig bedienen

MiCellF Digest heeft een navigatieknop. Deze is niet zichtbaar, wel voelbaar. Als je met je duim drukt op het punt onderaan van het zwarte scherm, net onder het midden, voel je een kleine klik en gaat je MiCellF aan.

 

– Klik je 1x, dan gaat het device aan.
– Houd 2 seconden vast en je ziet hoe ver de batterij nog gevuld is.
– Houd 3 seconden vast en MiCellF zal zoeken naar een bluetooth-apparaat (‘searching’).

– Houd 8 seconden vast en MiCellF schakelt zichzelf uit en reset zichzelf. Je moet haar dan weer aan een stroombron koppelen voordat je haar opnieuw kunt instellen.

 

Als je 1x klikt gaat MiCellF aan. Zij springt dan ook op het eerste programma dat op het apparaat staat: Leakygut. Als je niks doet, gaat dit programma draaien: dat zie je aan het oplichtende lampje. Het programma stopt na afloop vanzelf. Als je een Intestines wilt draaien, druk je meteen nóg een keer op datzelfde knopje. Daardoor wordt dit programma zichtbaar.

 

Wil je een programma dat draait weer stoppen? Activeer het scherm en klik 2x snel achter elkaar;  MiCellF zegt Bye Bye en schakelt zichzelf uit.

Koppelen aan App

Om MiCellF Digest te koppelen aan de App, dien je deze eerst te installeren op je smartphone of tablet. Zoek op MiCellF voor de gratis download in je Playstore als je een Android toestel hebt, of in de Applestore als je een Iphone hebt. Zet vervolgens je telefoon via instellingen op Bluetooth.

 

Open de App door erop te klikken. Op het eerste scherm zie je direct een rode knop: ‘Zoek MiCellF’. Tik die aan zodat de telefoon gaat zoeken. Pak je MiCellF erbij en druk de navigatiekop 3 seconden in, dan gaat MiCellF zoeken naar verbinding met de telefoon, je ziet het Bluetooth symbool.

 

Zodra er verbinding is tussen telefoon en MiCellF, opent het volgende blad van de App. Je ziet nu de twee geactiveerde programma’s in de standaard instelling.

Programma's

Op jouw MiCellF Digest staan twee boostprogramma’s beschikbaar.

 

● Het boostprogramma Leakygut:
Veel darm- en buikklachten zijn chronisch. Dit betekent dat ze vaak langer dan 6 weken aanhouden te bestaan. En we noemen ze wel darmklachten, maar eigenlijk is verteringsklachten een beter woord: zowel fysiek als emotioneel heb je door een opeenstapeling van zware belasting, moeite om alles te verteren. Fysiek uit zich dat in vage klachten die de ene keer heftiger zijn dan de andere keer, vaak laaggradige ontstekingen, een zogeheten lekkende darm (Engels: leaky gut) of een prikkelbare darm. Emotioneel heeft het alles te maken met stress, maar dat kan zowel oorzaak als gevolg zijn. Het programma Leakygut is daarom gericht op zelfherstel van je hele darmstelsel, vanaf neus en keel via je maag naar alle delen van de dunne en dikke darm.

 

Het programma duurt 53 minuten en kun je dagelijks inzetten wanneer je maar wilt, bijvoorbeeld na elke maaltijd.

 

● Het boostprogramma Intestines:

Intestines is gericht op acute problemen in je spijsvertering en ingewanden. Het programma richt zich op zowel de emotionele laag als het fysieke ongemak, omdat je darmen als tweede brein nu eenmaal die twee combineren. Intestines bestaat uit drie onderdelen die in totaal 28 minuten ondersteunen, bijvoorbeeld bij plotselinge buikpijn, een opgeblazen gevoel, winderigheid of enorme vermoeidheid na het eten. Je kunt het onbeperkt inzetten, ook in de nacht, zonder dat het je andere systemen verstoort. Heb je geen MiCellF One maar alleen dit Digest device, dan kun je Intestines ook laten ondersteunen bij acute pijn in andere delen van je lichaam, fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel.

 

Het programma werkt extra efficiënt als je een moment kunt vinden om ook echt verbinding te maken met je MiCellF en het programma laat binnenkomen terwijl je aan niets anders denkt.

Ontgiften

Middels het 24/7 achtergrondprogramma prikkelt het device jouw eigen lichaam en mind om de harmonie weer te vinden. Sommige mensen merken hier niks van. Anderen voelen echt dat er iets in beweging komt. Vaak voelen we dit afstemmen als fijn, maar het kan ook zijn dat het ons in een staat van ontgiften of “herstel” brengt. In dat geval kun je dan even gevoelens van vermoeidheid, krapte en onmacht ervaren. Mocht dit bij jou zo zijn drink dan voldoende water om het ontgiften van het lichaam maximaal te ondersteunen. En leg MiCellF bijvoorbeeld even in de nacht aan de kant om haar daarna overdag weer bij je te nemen…. Je zult merken dat je steeds sneller en makkelijker je harmonie terugvindt.

Batterijduur

MiCellF hoeft doorgaans maar eens per drie weken opgeladen te worden. Wanneer de batterij leeg is, duurt het ongeveer 6 uur om de batterij volledig te vullen. 

Overig

De werking van MiCellF Digest wordt versterkt als je er bewust open voor staat. Iemand die het grote onzin vindt, zal onbewust de boel blokkeren. Andersom kan ook. Als je een boostprogramma draait terwijl je een meditatie van doet, of even rustig met een kop thee gaat zitten, zal je lichaam de goede frequenties makkelijker en sneller oppakken en werkt het dus sterker. Bij pijn en onrust kan het helpen om MiCellF op de pijnlijke plek te leggen. Op je buik bij overprikkelde darmen bijvoorbeeld. Op die manier laat je niet alleen MiCellF haar werk doen via de frequenties, maar richt je ook bewust je aandacht op dit lichaamsdeel. In gedachten zorg je zo nog intenser voor jezelf.

Tot slot...

We willen dat het lukt om MiCellF te verbinden met jezelf!

 

Dus: is het op de één of andere manier nog niet helemaal gelukt met het dragen, het instellen, het personaliseren of wat-het-ook-maar-mag-zijn?

 

Mail ons en we mailen of bellen je terug. Net wat jij wilt. Net zolang totdat het wél werkt zoals het hóórt te werken en zodat jij er net zo blij van wordt als wij.

 

We zijn telefonisch bereikbaar via 085 06 09 993. Dit is een anoniem nummer, dus zorg dat je ons niet blokkeert als we terugbellen. Sla ons nummer op als één van je contacten zodat je telefoon ons als MiCellF herkent. Of mail naar hello@micellf.com en geef aan of je teruggebeld wilt worden of dat we je beter kunnen mailen, dus vertel sowieso even waarmee je hulp kunt gebruiken.