Hallo winter

De winter staat volgens de oude leer (TCM) in verbinding met de orgaansystemen van blaas en nieren. Het waterelement is dus overheersend in de periode die vandaag zijn intrede doet. Water is het medium wat elke cel van ons lichaam voor 99.2% (Dr. Marc Henry) vult. Water vervoert informatie en ook via water nemen we nieuwe informatie op en laten we oude informatie weer vrij uit ons fysieke lichaam.

Hallo winter

'De winterdip'

De winterdip is voor veel mensen wellicht een bekend gegeven. Het maakt dat je door het verstoorde biologische ritme (veranderde klok, tijdsbeleving en minder licht) je sneller somber voelt, vermoeider dan anders bent en ‘s ochtends moeilijker je bed uit komt. Alles gaat wat trager en wat minder accuraat dan je gewend was.
Het licht van buiten en het korter worden van de dagen hebben direct invloed op ons biologische ritme. Wanneer we meevaren op het ritme van de natuur is er vaak niets aan de hand en merken we hier ook niets van. Echter, wanneer we van buitenaf nog steeds dezelfde invulling geven aan onze dagen alsof we in de herfst deden dan ontstaat er een disbalans. Een disbalans met signalen die wij kaderen als ” klachten” of “symptomen”.

Met MiCellF in de buurt stemt jouw onderbewustzijn direct af op het vernieuwde ritme van het seizoen waarin je leeft en wat MiCellF op gezette tijden uitzendt. Daarnaast worden elke week weer op specifieke dagen de meridianen ondersteund die verbonden zijn aan o.a. blaas en nieren. Het loslaten van water in de winter via adem, zweet, urine en ontlasting is een continu proces. In de wintertijd zeker zo belangrijk omdat de gehele natuur, waar wij onderdeel van zijn, naar binnen keert.
Wanneer jij signalen van een winterdip herkent, weet dan dat het dragen van MiCellF een uitkomst kan zijn.

De programma’s Uplift, Comfort en Joy vanuit de Energy bundel zijn hierbij als extra een prachtige aanvulling wanneer je ze in MiCellF “MyOwn” als ijzersterke combinatie samenvoegt. Draai dit combinatie programma elke dag vanuit het basismenu, om je dagelijks getroost te voelen, zelfstandig uit de put te komen en je weer te verbinden met een gevoel van blijdschap in jezelf.

Een nieuwe start met MiCellF om de winter door te komen (en ervan te genieten!).

We ❤️ MiCellF

MiCellF One

MiCellF One is hét device voor de ondersteuning van jouw klachten. Eenvoudig te koppelen aan de gratis MiCellF App. Inclusief de programma’s zoals hierboven beschreven. Meer weten over dit device?