MiCellF. A piece of jewellery with superpower

MiCellF is a PEMF device that you wear on a necklace like jewellery. Imperceptibly, the device sends out very low, harmonic frequencies you do not hear, but your body recognises the subtle signals to regain balance – as if your body is constantly mirroring itself to the harmony of nature. You may have already experienced that light, or sunlight, nature, experiencing real love, or receiving a smile can give rise to such a special feeling in your body. MiCellF does something similar… and you don´t need to do anything!

24/7 ondersteunend

Oerkracht in hightech jasje

60 dagen risicovrij ervaren

Dit device is voor jou als je je bewust bent van het feit dat er zoveel meer is in het Universum dan de haastige wereld waarin wij leven. Je maakt je eigen keuzes. Je eet gezond, beweegt genoeg en je doet aan yoga of je mediteert… misschien wel steeds meer en steeds vaker.

En toch lukt het je niet.

Het lukt je niet om zo vitaal te zijn als je zou willen. Het lukt je niet om helemaal van die vage klachten af te komen. Ze nemen wel af… maar ze komen ook weer terug. Vreselijk frustrerend, want je doet er juist al zoveel aan… Herkenbaar?

Wat je zou willen...

Is echte kracht van binnenuit ervaren. Een dusdanige balans dat je lichaam en mind veerkrachtig zijn als een tennisbal… ondanks alle ruis, prikkels en vervuiling die op ons afkomen. Jij wilt je graag fit en gezond voelen om er voor je gezin te kunnen zijn, je kinderen, je partner, je ouders en vrienden die je nodig hebben… maar als je erover nadenkt is het nu tijd om voor jezelf te kiezen. Om zelfzorg bovenaan je prioriteitenlijst te zetten.

“Het is onhoorbaar en onzichtbaar voor onze oren en ogen. Maar MiCellF ondersteunt jouw lichaam – gedurende de dag om steeds weer af te stemmen op harmonieuze energie en jouw zelfhelende vermogen”

Wij slapen beter en rustiger sinds we MiCellF dragen. Op de biologische tandartspraktijk gebruiken we het programma Calm, waardoor angstige patiënten meer rust ervaren tijdens de behandeling.
Jessica en Désirée
Tandarts
In de zomer van 2020 had ik een zwaar ongeluk met traumatic brain injury als gevolg. De noodzaak voor herstel na mijn ongeval heeft voor mij de waarde en werking van MiCellF opnieuw benadrukt. Ik ben een fan!
Dirk Zoutewelle
Directeur CellCare

Harmonie binnen handbereik

Steeds meer komt de wetenschap erachter dat ons welbevinden voor 96% gestuurd wordt door datgene waar jij je niet van bewust bent. Datgene wat we ons onderbewustzijn noemen. MiCellF ondersteunt dit onderbewustzijn met alle informatie die nodig is om jezelf rustig te voelen, afgestemd en verbonden te blijven met jezelf en in het moment. Kalmte terugvinden, beter slapen, minder pijn voelen, sneller herstellen, ontstekingen tegengaan, jetlag overwinnen, energieker presteren en verbinden met de basisfrequentie uit de natuur: Schumann… dat is met MiCellF letterlijk binnen handbereik!

Hoe het precies werkt…

Dat is zóveel om uit te leggen, dat we er een Video Masterclass (6 minuten) van hebben gemaakt. Die kun je hier bekijken, als je wilt.

Wat je nu alvast wilt weten over MiCellF

24 uur per dag dragen

MiCellF is een device dat je 24 uur per dag kunt dragen, om je nek of gewoon in je zak. Met een druk op de knop activeer je de programma’s van jouw voorkeur.

Inclusief Care bundel

Standaard staan de 9 programma’s van de Care bundel geprogrammeerd op je MiCellF. Deze kun je offline, op ieder gewenst moment, voor jezelf laten draaien.

Bediening

MiCellF kun je handmatig bedienen. Je kunt haar ook koppelen aan de bijgeleverde App, waarmee je MiCellF naar eigen wens en behoefte inricht en personaliseert.

Personalisatie

Bij de personalisatie scant MiCellF je lichaam op 316 waardes, waarna het device 24/7 jouw zelfherstellend vermogen op maat kan ondersteunen.

Geautomatiseerd

Je lichaam zal onmerkbaar en automatisch afstemmen op de harmonieuze frequenties, je voelt dus niks, je merkt alleen het resultaat.

En meer...

MiCellF werkt 3 weken zonder opladen. Ze is uit te breiden met meer programma bundels, zoals: Energy, Immunity en Discomfort.

‘En het allerfijnste: MiCellF werkt altijd, ook als jij vergeet te mediteren of niet nóg een taak op je lijstje wilt hebben’