De oorsprong van de micellf frequenties

Je hebt misschien een aantal van onze blogs gelezen en ontdekt dat er frequenties zijn die de natuur niet alleen in het menselijk of zoogdier lichaam gebruikt, maar die ook bestaan als frequenties van de aarde zelf. Een goed voorbeeld hiervan is de Schumann frequentie.

Maar er zijn ook interconnecties op een veel dieper niveau. De oorsprong van vele frequenties is terug te vinden in de subatomaire wereld, in de atomen waarvan het menselijk lichaam, de dierlijke lichamen, de aarde en de zon zijn gemaakt. De harmonische verdeling van frequenties die de voorkeur hebben van de natuur, is te vinden op de natuurlijke logaritmische schaal waar we de zogenaamde fundamentele fractale verdeling vinden. Deze verdeling suggereert dat de oorsprong van de frequenties die in biologische systemen worden gebruikt, eigenlijk de subatomaire wereld is wanneer de schaal wordt gekalibreerd met de rustfrequentie van het proton en het elektron. [1]

De oorsprong van de micellf frequentie

'101 Hz is een ander voorbeeld van een frequentie die MiCellF'

101 Hz is een ander voorbeeld van een frequentie die MiCellF gebruikt als draagfrequentie voor gemoduleerde informatie. Op de logaritmische schaal van protonresonanties wordt 101 Hz gevonden als een belangrijke grensfrequentie voor het vermogen van het oog om flikkering te herkennen. Het is ook de belangrijkste resonantiefrequentie van het gammabereik van de hersengolven.

Een ander aspect waarmee biologen nog geen rekening hebben gehouden, is dat er een factor van Euler’s getal e of de vierkantswortel is, die biologische cycli zoals ademhaling, hartslag, de verschillende bereiken van de hersengolven, spieractiviteit en de 101 Hz, met elkaar verbindt. Dit impliceert dat het veranderen of herstellen van een van die frequenties een effect heeft op alle andere frequenties. Dit is een enorm inzicht in hoe biologie echt werkt als een ketensysteem van harmonische oscillatoren. Hopelijk in de toekomst zal dit op grote schaal worden toegepast. Deze inzichten hierover en hierin zijn een inherent onderdeel van de functionaliteit van MiCellF.

[1] Hartmut Müller, Kettingsystemen van Harmonische Quantum Oscillatoren als Fractal Model van Materie en Global Scaling in Biophysics, Progress in Physics, Issue 4, Volume 13 (2017)

MiCellF One

MiCellF One is hét device voor de ondersteuning van jouw klachten. Eenvoudig te koppelen aan de gratis MiCellF App. Inclusief de programma’s zoals hierboven beschreven. Meer weten over dit device?