Programma bundels

Standaard ontvang je bij MiCellF One de Care bundel. Daarin zitten 9 programma’s die ondersteuning kunnen bieden voor man of vrouw, volwassene of kind, op de verschillende momenten in een etmaal. Wil je uitbreiden of meer bundels toevoegen? Dat kan! Klik op een van bundels om naar de programma details te gaan.

Immunity

De Immunity bundel bestaat uit 9 programma’s die ondersteuning geven aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam bij signalen van het lichaamsveld m.b.t. emotionele problemen, EMF (vervuiling en straling), problemen met de spijsvertering, vrouwelijke hormoonproblemen en algemene spanningen.  

Meditation + Yoga

De 6 programma’s van de Meditation + Yoga bundel bieden extra ondersteuning en verdieping tijdens de beoefening van meditatie en/of yoga. Ze dienen lichaam en geest met het komen tot een verbinding met jezelf en het focussen in het NU. Om mentaal helder te worden en diepere inzichten in jezelf te hervinden. 

Energy

De 9 programma’s in de Energy bundel ondersteunen zowel de emotionele als mentale energie. Beter gronden, meer uithoudingsvermogen of comfort… ontdek welke voor jou het meeste bijdraagt.

Discomfort

De Discomfort bundel bestaat uit 9 programma’s die jou kunnen ondersteunen bij het beheersen van acute of chronische gezondheidsproblemen. De programma’s zijn geschikt voor verschillende gebieden van het lichaam.

Charge + Recovery Bundel

De Charge+Recovery bundel bestaat uit 8 programma’s. Restore Energy, Head, Chest, Abdomen, Heart, Recover Shock, Prepare Recovery en Daily Charge.

Care (inbegrepen bij de MiCellF One)

De Care bundel bestaat uit 9 programma’s die helpen met situaties uit het dagelijks leven. Je kunt ze gebruiken voor meer balans, kalmte en rust, of juist voor meer energie of bij omstandigheden waarin je extra steun nodig hebt.