Blijft jouw energie teveel achter?

Oeps. We kennen het allemaal wel. In je hoofd wil je van alles. Maar in je lijf voel je, ver op de achtergrond en steeds duidelijker, alleen maar een ‘nee, nee, nee!’. Je hebt RUST nodig. Denk je. Want wat nou als het niet gaat om rust, maar om energie? Iets om bij te tanken? Op te laden? Zonder alcohol of koffie, maar wel met hetzelfde idee: dat je (als je dat zou willen) weer nachtenlang zou kunnen doorhalen en ’s ochtends vroeg alweer op de tafel zou willen dansen?

Beetje overdreven gesteld misschien, met dat nachtenlang doorhalen, maar je begrijpt wat we bedoelen. En wij begrijpen dan weer dat jij eigenlijk al blij zou zijn als je ‘gewoon’ eens een avondje je ogen kunt openhouden tot ná Jinek. Of tijdens die spannende Netflixserie. Of dat je vrolijker en enthousiaster de deur uit zou stappen omdat je zin hebt in je werk, je dagelijkse ommetje of die afspraak met vrienden.

Blijft jouw energie teveel achter?

'Je hebt RUST nodig.'

Energie is alles. En als het niks is, lijkt het leven ook niks.

Maar het mooie is: energie kun je gewoon bijtanken. Niet in de vorm van koffie of alcohol, dat kost alleen maar energie om weer te verwerken wat het met je lichaam doet.

Ons energiesysteem in het lichaam wordt vooral bevoorraad door stofjes! ATP is een naam die je veel zult tegenkomen in de literatuur wanneer het gaat over deze energie gevende stofjes. ATP staat voor Adenosine Tri fosfaat. Drie fosfaatmoleculen die los kunnen laten en hun werk kunnen doen in de cellen. Het is de verandering in de chemische verbinding die nodig is om in de mitochondriën (die onze kerncentrales zijn) dit als energie voor allerlei processen te gebruiken.
Je hoeft niet te weten hoe dit proces werkt, immers ons onderbewustzijn regelt het allemaal voor je. En wanneer het op is voel je je gewoon moe!

Je dient wel te weten dat Einstein ooit E = mc2 neerzette als een feit. Waarbij hij aantoonde in de wetenschap dat Energie gelijk is aan materie en aan licht. Oftewel: energie is gelijk aan licht. En we voeden ons dus ook met het licht wat er in onze voeding opgeslagen zit. De rest van de voeding lozen we weer of verlaat ons lichaam via onze ontlasting. Alleen het licht gebruiken we in de vorm van vitamines, mineralen en andere voedende frequenties. Wanneer een groente gevuld is met puur licht is het vaak het meest voedzaam.

Niet alleen voeden we ons lichaam met het licht uit groentes en planten, maar ook met het licht wat we infrarood licht noemen. Dit licht kun je zien als warmte. Oftewel onze cellen voeden zich graag met energie die we ook wel warmte (of infrarood licht) noemen.

Nu is licht niets anders dan een aantal frequenties van golven die informatie op en in zich dragen. Infrarood licht is ongeveer 470 nano meter kort en het licht voor onze cellen wat dus het meest voedzaam blijkt te zijn (prof. G. Pollack).

Met MiCellF zenden we ook frequenties uit die te vergelijken zijn met dit voedende licht. Het zijn frequenties die we het ELF spectrum noemen. Frequenties die extra laag zijn. Ze zijn niet zichtbaar of hoorbaar, maar wel voelbaar wanneer ze tot hun recht komen.

In het programma Restore Energy werken we bijvoorbeeld met frequenties 4, 8, 10, 40, 80 en 101.1 Hz. Gedurende 15 minuten wordt daarop de informatie uitgezonden om je cellen te ondersteunen en zo sneller te herstellen. Je kunt het zien als een soort van melodie waar al je mitochondriën (kerncentrales) die gelegen zijn in die 50 tot 100 biljoen cellen erg blij van worden. Zo blij trouwens, dat je lichaam daarna extra ontvankelijk is voor nog diepere lagen van herstel. Dat is dan ook de reden waarom we in zo’n Energiebundel 8 verschillende programma’s aanbieden. De ene keer zul je starten met de 15 minuten van Restore om er daarna 28 minuten gerichte ondersteuning voor je hart of je buikholte aan toe te voegen. De andere keer activeer je het programma Head, omdat je rust wil in je hoofd zodat je makkelijker in slaap valt of juist wilt focussen. Of je moeheid is vooral te voelen in je longen, waarbij het programma Chest dan weer specifiek past. Op de achtergrond wordt MiCellF tijdens het etmaal al meerdere keren actief. Met de bundel Charge & Recovery (binnenkort beschikbaar) kun je net wat extra’s doen specifiek voor dat energieherstel. Dat is bijtanken zonder dat je stil hoeft te staan, hoe handig is dat?! 

En – aanrader! – hoe krachtig wordt dat als je het wél combineert met een half uurtje voor jezelf, wandelend in de natuur of zittend in een stil hoekje zonder iets anders te doen. Stttt… niet storen…. Ik ben aan het opladen…..

MiCellF One

MiCellF One is hét device voor de ondersteuning van jouw klachten. Eenvoudig te koppelen aan de gratis MiCellF App. Inclusief de programma’s zoals hierboven beschreven. Meer weten over dit device?